Klantenservice

Uiteraard kunt u met al uw vragen over onze producten of service bij ons team terecht. Vul hiervoor ons contactformulier in. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Daarnaast kunt u ons op werkdagen van 9.00-17.00 ook bereiken door een bericht te sturen via Facebook messenger, direct message via Instagram of ons een bericht te sturen via Whatsapp +31630657963.
Om uw vraag over onze producten of service zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden, adviseren wij u om contact met ons op te nemen via slechts één van onze bovenstaande klantenservice kanalen.

Door de sluiting van onze Chellini Milano brandstores en de online drukte krijgen wij meer vragen binnen op onze klantenservice kanalen. Op dit moment is onze reactietijd dan ook wat langer dan u normaal van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Uiteraard doen wij onze best om zo snel mogelijk bij u terug te komen en uw vraag of opmerking te beantwoorden.

DE TOP 6

Meest gestelde vragen

We adviseren je om altijd je spam/ongewenste inbox te controleren; soms komt de bevestiging van je bestelling hierin terecht. Weet je zeker dat je de e-mailbevestiging niet hebt ontvangen? Laat onze klantenservice dit dan zo snel mogelijk weten via het contactformulier.

Let op: Vanwege de grote drukte bij de pakketbezorging en de impact van de overheidsmaatregelen kan er momenteel enige vertraging ontstaan in het bezorgen van uw pakket. Het kan voorkomen dat uw bestelling 1-2 werkdagen later geleverd zal worden dan u normaal van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.

Woon je in de Benelux dan worden bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur zijn geplaatst, dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen die op vrijdag na 17.00 uur worden geplaatst en bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verzonden. Voor bestellingen buiten de Benelux geldt een levertijd van 1 tot 4 werkdagen. Bekijk de tabel in ‘bezorging & kosten’ voor onze levertijden per land.

Mocht je artikelen willen retourneren, dan kan dat kosteloos binnen 14 dagen na de datum van ontvangst. 
Hoe te retourneren met PostNL:
– Vul het aantal te retourneren artikelen in;
– Vul het nummer in van je retourreden en voeg het retourformulier toe aan je retourpakket;
– Retourneer het ongedragen artikel in de originele Profuomo verpakking en verpak de artikelen waar ze oorspronkelijk in zijn geleverd;
– Plak het bijgevoegde PostNL retouretiket over je eigen adresgegevens. Zorg dat het pakket goed is afgesloten is;
– Ga naar een dichtstbijzijnde PostNL locatie (https://www.postnl.nl/locatiewijzer) om je pakket kosteloos te retourneren;
– Vergeet niet om je afleverbewijs mee te nemen.
Hoe te retourneren met DHL:
– Vul het aantal te retourneren artikelen in;
– Vul het nummer in van je retourreden en voeg het retourformulier toe aan je retourpakket;
– Retourneer het ongedragen artikel in de originele Profuomo verpakking en verpak de artikelen waar ze oorspronkelijk in zijn geleverd;
– Plak het bijgevoegde DHL retouretiket over je eigen adresgegevens. Zorg dat het pakket goed afgesloten is;
– Ga naar een dichtstbijzijnde DHL ServicePoint om je pakket kosteloos te retourneren. Vind je dichtstbijzijnde DHL ServicePoint op https://locator.dhl.com/ServicePointLocator/index.jsp
– Vergeet niet om je afleverbewijs mee te nemen, wat dient als bewijs van retourneren wanneer het pakket niet aankomt bij ons externe warehouse. 

In het geval je je artikel (en) op een andere manier en/of vervoerder retourneert dan hierboven is beschreven, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor de gemaakte kosten en een eventuele verlies van het pakket.

Indien u artikelen geretourneerd heeft, wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk teruggestort via de betaalmethode waarmee u de bestelling heeft geplaatst.
Terugbetaling binnen Nederland: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op de betreffende rekening (binnen 5 werkdagen)
Terugbetaling buiten Nederland: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op de betreffende rekening (binnen 4-5 werkdagen)
Creditcard: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op uw creditcardrekening (binnen 1 tot 4 weken)
PayPal: een terugbetaling wordt automatisch door PayPal verwerkt.

Het is niet mogelijk om te ruilen via onze webshop. Wel kun je een artikel kosteloos retourneren en opnieuw bestellen in de gewenste maat of kleur. 

Artikelen die online besteld zijn kun je daarnaast ook binnen 14 dagen ruilen in één van onze winkels. Retourneren in één van onze winkels is helaas niet mogelijk. Voorwaarde voor een ruiling in één van onze winkels is dat de artikelen ongedragen zijn, al is het passen van de artikelen natuurlijk wel toegestaan, en een artikel alleen geruild kan worden tegen een artikel wat tenminste dezelfde aankoopwaarde heeft. Houd er rekening mee dat online gekochte artikelen niet altijd op voorraad zijn in de winkel.

Let er tot slot bij het ruilen van online gekochte artikelen op dat je de pakbon van je bestelling mee neemt naar de winkel en de labels nog aan de artikelen bevestigd zijn. Klik hier voor de contactgegevens van onze winkels.

Allereerst onze excuses voor dit ongemak. Het lijkt erop dat één of meerdere artikelen uit uw bestelling niet langer beschikbaar zijn. Een terugbetaling zult u dan ook binnen 5 werkdagen ontvangen. Indien dit niet het geval is of indien u verder nog vragen heeft wat betreft uw creditfactuur kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Neem contact op

Staat uw vraag of categorie er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. We streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Alle onderwerpen

Waar gaat uw vraag over

Betalen

Op chellinimilano.com is het mogelijk om op verschillende manieren veilig online te betalen.

Bezorging & kosten

Je bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland en België. Je kunt jouw bestelling altijd volgen via de Track & Trace van PostNL of DHL.

Ruilen & retourneren

Bij Chellini Milano kun je altijd jouw bestelling kosteloos retourneren binnen 14 dagen na de datum van ontvangst.

Bestellen

Bestellen op chellinimilano.com gaat snel en gemakkelijk. Ons bestelproces bestaat uit een paar simpele stappen.

Garantie

Je vindt hier uitleg over welke garantie/klacht procedure wij hanteren.