Veelgestelde vragen

Maak je geen zorgen dat je je Festive gifts niet meer kunt retourneren. Ook dit jaar hebben wij onze retourperiode tijdens ons Festive season verruimd.
Bestellingen welke bij ons geplaatst zijn vanaf 27-11 tot en met 20-12 kunnen tot en met 4 januari worden geretourneerd.

Let op: Vanwege de grote drukte bij de pakketbezorging en de impact van de overheidsmaatregelen kan er enige vertraging ontstaan in het bezorgen van uw pakket. Het kan voorkomen dat uw bestelling 1-2 werkdagen later geleverd zal worden dan u normaal van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.

Woon je in de Benelux dan worden bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur zijn geplaatst, dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen die op vrijdag na 17.00 uur worden geplaatst en bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verzonden. Voor bestellingen buiten de Benelux geldt een levertijd van 1 tot 4 werkdagen. Bekijk de tabel in ‘bezorging & kosten’ voor onze levertijden per land.

Binnen de Benelux worden alle bestellingen vanaf €79,- gratis bezorgd. Bekijk de tabel in ”Bezorging & kosten” voor meer informatie over de verzendkosten en levertijden.

We adviseren je om altijd je spam/ongewenste inbox te controleren; soms komt de bevestiging van je bestelling hierin terecht. Weet je zeker dat je de e-mailbevestiging niet hebt ontvangen, laat onze klantenservice dit dan zo snel mogelijk weten via het contactformulier.

Mocht je artikelen willen retourneren, dan kan dat kosteloos binnen 14 dagen na de datum van ontvangst. 
Hoe te retourneren met PostNL:
– Vul het aantal te retourneren artikelen in;
– Vul het nummer in van je retourreden en voeg het retourformulier toe aan je retourpakket;
– Retourneer het artikel in de originele Profuomo verpakking en verpak de artikelen waar ze oorspronkelijk in zijn geleverd;
– Plak het bijgevoegde PostNL retouretiket over je eigen adresgegevens. Zorg dat het pakket goed is afgesloten is;
– Ga naar een dichtstbijzijnde PostNL locatie (https://www.postnl.nl/locatiewijzer) om je pakket kosteloos te retourneren;
– Vergeet niet om je afleverbewijs mee te nemen.
Hoe te retourneren met DHL:
– Vul het aantal te retourneren artikelen in;
– Vul het nummer in van je retourreden en voeg het retourformulier toe aan je retourpakket;
– Retourneer het artikel in de originele Profuomo verpakking en verpak de artikelen waar ze oorspronkelijk in zijn geleverd;
– Plak het bijgevoegde DHL retouretiket over je eigen adresgegevens. Zorg dat het pakket goed afgesloten is;
– Ga naar een dichtstbijzijnde DHL ServicePoint om je pakket kosteloos te retourneren. Vind je dichtstbijzijnde DHL ServicePoint op https://locator.dhl.com/ServicePointLocator/index.jsp
– Vergeet niet om je afleverbewijs mee te nemen, wat dient als bewijs van retourneren wanneer het pakket niet aankomt bij ons externe warehouse. 

In het geval je je artikel (en) op een andere manier en/of vervoerder retourneert dan hierboven is beschreven, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor de gemaakte kosten en een eventuele verlies van het pakket.

Het is niet mogelijk om te ruilen via onze webshop. Wel kun je een artikel kosteloos retourneren en opnieuw bestellen in de gewenste maat of kleur. 

Artikelen die online besteld zijn kun je daarnaast ook binnen 14 dagen ruilen in één van onze winkels. Retourneren in één van onze winkels is helaas niet mogelijk. Voorwaarde voor een ruiling in één van onze winkels is dat de artikelen ongedragen zijn, al is het passen van de artikelen natuurlijk wel toegestaan, en een artikel alleen geruild kan worden tegen een artikel wat tenminste dezelfde aankoopwaarde heeft. Houd er rekening mee dat online gekochte artikelen niet altijd op voorraad zijn in de winkel.

Let er tot slot bij het ruilen van online gekochte artikelen op dat je de pakbon van je bestelling mee neemt naar de winkel en de labels nog aan de artikelen bevestigd zijn. Klik 
hier voor de contactgegevens van onze winkels.

Heb je artikelen geretourneerd? Nadat ons distributiecentrum je retour in goede orde heeft ontvangen en verwerkt zul je een bevestiging per e-mail ontvangen. Het aankoopbedrag zal vervolgens zo snel mogelijk worden teruggestort via de betaalmethode die je hebt gebruikt om je bestelling te plaatsen.

– Terugbetaling binnen Nederland: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op de betreffende rekening (binnen 5 werkdagen) 
– Terugbetaling buiten Nederland: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op de betreffende rekening (binnen 4-5 werkdagen)
– Creditcard: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op de creditcardrekening (binnen 1-4 weken)
– PayPal: de terugbetaling wordt automatisch door PayPal verwerkt.